Duktiga hästar

Träning efter träning levererar hästarna just nu, riktigt bra flyt är vi inne i och det känns som vi är riktigt på g! Så skönt med bra pass så det ger lite extra motivation denna trista vinter/slask/höst!

Dokki har varit väldigt fin senaste tiden, vi hittar varandra bättre och känns starkare tillsammans. Vi har tagit ett stort kliv mot förra vinterträningen. Ni ser lite filmer på instagramstory på honom.

Även Lazzie är duktig, vi leker fortfarande med de svåra sakerna, har nu kunnat göra 6 byten i varje utan att hon blir för het och laddar alltså ”bara” 5 kvar att bygga på till Int II. Bra att hon har energi för det behövs sen när allt ska byggas ihop sedan.

Jag har blivit en bättre ryttare i dessa rörelser då jag nu kan träna tre hästar. Förr när Biggles gick så red jag så lite träningspass att jag litade mest på honom när vi väl skulle tävla. Nu kan jag ändå testa på mycket mer och det lär jag mig väldigt mycket på.

Laxen och Jullan

Just nu är det 4 fuxar i stallet som tränas! Agnes är så söt hon tycker att Laxen och Jullan är mamma och pappa åt ponny Luxen då de alla är fuxar med bläs ❤️

1 Kommentar

  1. Ida den 14 jan 2020 09:15 kl 09:15

    Det är så himla roligt att få följa din väg upp, speciellt med Lazzie som man liksom fått se hur hon steg för steg klättrar uppåt i klasserna. Och alltid denna ödmjukhet inför djuren, det känns verkligen att du inte gör skillnad på häst och häst utan behandlar alla som superstjärnor <3

    3

Kommentera