Duktiga hästar

Igår var jag iväg med Flingan och Zlatan, de startade både två på Ågesta. Jag är så glad över hur de tog sig an allt under går dagen. De står hos mig i träning och båda hade sina hästägare med sig på tävlingen.

Duktiga att göra iordning, de klev på varsin lastbil utan problem och var fina på banan. Zlatan drog längsta strået och vann klassen och Flingan kom på en tredje placering. De båda två ska få träna vidare mot ny tävling snart. Zlatan får ta steget upp i LA och flingan får ännu en runda i LB.

Kommande helg är det Dokki och Hatti som ska tävla, vi ska då till Lidköping. Roligt med flera hästar i stallet som ska ut och tävla denna vår/sommar.

Jag har även nästintill gjort klart hela sommarschemat för oss som arbetar i stallet, gick väldigt lätt! Vilket gäng jag har i stallet, är så tacksam för så bra tjejer som jobbar för mig och hästarna. Tilde har semester hela juli, då kommer en ny tjej som ska arbeta för Tilde. Jag själv har bokat in en resa till Grekland tillsammans med Jonathan direkt efter SM, att planera in semester dagar är alltid svårt då det är mycket som sker på sommaren med tävlingar och mästerskap. Dokki hoppas jag på att starta både SM, NM och EM på. Jag kommer inte åka iväg på någon annan utalandstävling som det ser ut nu, vi har våra kval och har legat stabilt en längre tid. Eftersom han är en äldre häst vill jag inte resa långt iväg utan en större vinning för vår del.

1 Kommentar

  1. Karin den 22 jun 2022 01:47 kl 01:47

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera