Duktiga Dokki

Wihuui seger första dagen här på Friends Arena, och det var en tajt seger vi lyckades rida till oss, endast 0,025% till godo då Elin M var hack i häl.

Jag är superglad över vår ritt, vi har haft spänningar med oss i veckan och träningen igår var inte jättebra. Men Dokki är en klok och rutinerad herre, så han levererade när det gällde! Vi missade ettorna men annars var det mesta bra.

Väldigt dålig uppdatering, men det är mycket just nu. Jag ska snart in på stora arenan och hopp (!) superkul. Är även detta år med i knock outen. Igår red jag islandshäst. Så mycket roligt jag får vara med om. Imorgon är det kür och riktiga finalen, håll tummarna! SVT play sänder live för er som vill se morgondagen.

4 Kommentarer

 1. Rebecca den 26 nov 2021 17:05 kl 17:05

  Ni gjorde en jättefin ritt, synd på ettorna bara. Fin i formen, bra tryck och mjuk ridning 👍🏻😃 Stort lycka till imorrn! ✊🏼

  1
 2. Maria den 26 nov 2021 21:12 kl 21:12

  Alltså, alla dessa vinsttäcken! Är det täcken som du använder sen eller blir de bara liggandes. Nog för att täcken går åt men kanske inte just den här typen.
  Så, vad gör du med dina?😉
  Stort lycka till imorgon!

  1
  • Ida den 27 nov 2021 15:59 kl 15:59

   Tänk vad smidigt det vore om fler vinsttäcken var av utetäckestyp, allt från regntäcken till fodrade. Perfekt för företagen att få reklamen att synas betydligt mer än på ett ”svettäcke” som främst används inomhus. Det kanske skulle gå att få med mer sponsorer på det sättet också, om ett vinsttäcke vore en potential reklampelare 10 timmar per dygn under säsong.

   Och till Lina: Vilket segertåg! Så himla imponerad över er höga nivå! Bra jobbat! 3. Elin den 27 nov 2021 16:56 kl 16:56

  Såg küren – så otroligt fint ridet! Tycker du och Dokki slår ryttarna i top 10 i form och balans, stort grattis till segern!

Kommentera