Drömhästen

Ni vet säkert känslan när ni sett ett filmklipp på en häst som ser ut att passa dig själv som handen i handsken? Jag har sett ett nu, och kan inte tänka på något annat.

Det är en dyr häst, riktigt dyr. Men jag kan inte släppa den. Det är en häst för absolut toppen, en satsning för framtiden bland seniorerna.

Jag bör se över om företag/sponsorer vill gå in och bli delägare. Få följa med på tävlingar/träningar och bli marknadsförda genom oss som ekipage. Vilka av ”mina” egna kan jag sälja för att satsa i denna häst. Hinner jag sälja innan denna häst är såld?

Kanske jag bara ska ha 1 egen plus en till (läs drömhästen) för att verkligen satsa rätt. Jag kanske har en för bred grund just nu som inte kommer toppa framtiden. Mindre egna = mindre utgifter och fler betalande hästarna i boxarna. Jag måste börja göra lite tuffa val. Och ska man in bland seniorerna internationellt måste hästmaterialet sticka ut mera.

Huvudet går på högvarv just nu, letar även pantburkar i varje hörn 😉 och det hörn snacket har ju jag haft förut utan att något sker.

7 Kommentarer

 1. Anonym den 31 jul 2019 12:10 kl 12:10

  Åh så spännade! Hoppas verkligen du tillsammans med sponsorer kan köpa hästen på ett eller annat sätt. Kul att du delar med dig av dina tankar kring detta, lycka till!

 2. Åsa den 31 jul 2019 12:54 kl 12:54

  Åh, vad kul Lina!!! Jag hoppas du inte säljer Lazzie….

  // Åsa

 3. Veronika den 31 jul 2019 21:48 kl 21:48

  En egen portal/webbsida med din blogg på där företag som passar din målgrupp kan köpa reklam, tex ginatricot,hm, hööks, dina sponsorer osv… Fler inlägg, förstår att tiden är knapp men att göra 2 inlägg per dag skulle garanterat öka sidvisningarna till din blogg, det behöver inte vara långa inlägg, gör ett godmorgon inlägg med lite lätta planer för dagen och en bild på en av hästarna. Skriv dina bildtexter på instagram på både svenska och engelska för fler följare. Känns som du tappat bloggen lite efter allt med finest vilket är förståeligt men samtidigt så vill ju vi läsare veta allt och gärna 24/7 😉 så när det inte blir uppdaterat på 2 dagar så blir det ju ganska tråkigt. Du är bäst och har följt dig sen tiden med ojoj på blogg.se, tror att det finns så mycket mer pengar att tjäna på dina sociala medier än vad du får nu, det är väl lite som med allt när något nytt ska igång att det tar tid och tid är pengar. Men man kanske får se det som en slags investering?

  8
  • Amanda den 1 aug 2019 07:27 kl 07:27

   Håller med Veronika. Kolla ev in Nellie Berntsson och hur hon förvaltar sina kanaler. Antar att om du ska sälja är det Hatti och Dokki som stannar. Tråkigt om Lazzie måste åka.



 4. Annie den 1 aug 2019 09:48 kl 09:48

  Håller med Veronika. Det finns sjuka pengar i sociala medier. Och du skulle lätt kunna bli störst inom ridsporten. Har hört de ”stora” på sociala mediar kan ta 600 000 för ett IG inlägg. Det skulle nästan vara värt för dig att rida en häst mindre per dag och istället lägga den tiden på bloggen och IG. Tror du väldigt snabbt skulle få in betydligt mer pengar på det sättet.

  2
 5. Trogen följare den 1 aug 2019 20:48 kl 20:48

  Kolla vad Nina R fakturerar för samarbeten och ”föreläsningar”… Det finns pengar att tjäna!!

  • Maria den 6 aug 2019 19:55 kl 19:55

   Det kanske finns möjlighet att sälja Lazzie till rätt hästägare som vill satsa på bra hästar till sporten och att du får fortsätta som ryttare på henne men att du då även har råd att satsa på en bra häst till:)



Kommentera