Dolk Dressage

Att driva företag inom häst är inte lätt både ut ekonomiskt och tidsmässig synpunkt, och det handlar såklart om att det är så otroligt mycket utgifter hela tiden som är återkommande på löpande band exakt hela tiden. Hela första året när jag startade mitt företag var det oviss om det skulle gå att betala alla fakturor.

Men äntligen har jag börjar kunnat ta ut lön i mitt företag sedan några månader tillbaka. Den är dock inte stor men bättre än inget. Att få företaget att rulla på efter alla investeringar och bakslag som sker så känns det ändå stort. Och jag har med Elin en tydlig plan till hur vi vill få företaget att utvecklas med både bättre hästar och en aningens mindre arbetsbörda.

Många som gör praktik hos mig drömmer om att starta eget företag, och jag förstår dom alla, det är superkul! Men väldigt väldigt tufft. Även om jag alltid jobbat mycket för det jag har och velat kunna göra (träna och tävla) så kunde jag ändå inte förstå hur mycket jobb det är.

Nu står jag ändå rätt stadigt, har fullt i stallet och kölista som ändå gör att jag känner mig trygg. Har även lärt mig att inte rida alla hästar, det är farligt att hoppa upp på hästar som är rädda eller inte har respekt för sin ledare. Därför tar jag endast unghästar i träning som står uppstallade här, inte de som bara kommer för träningspass. Jag har lärt mig läsa av och förstått hur viktigt det är att ge de yngre rätt tid och förutsättningar för bådas skull.

Tacksam och glad för alla kunder i Dolk Dressage, så roligt med positiv respons och väldigt många är återkommande kunder, det är såklart bästa kvittot.

Mina priser i stallet 2019

– Häst i uppstallning + träning 8000 plus moms i månaden

– Häst i träning kortare period än 1 månad 500 kr per dag plus moms

– Träning av elever 350 kr plus moms för 45 minuter

Sedan marknadsför jag även företag på instagram. Visar upp deras prakter eller tjänst. Sjävklart endast det jag själv står för och tycker är bra.

Är även otroligt tacksam för mina hästägare och sponsorer som sponsrar mig som tävlingsryttare

2 Kommentarer

  1. amanda den 8 maj 2019 21:53 kl 21:53

    Hur mår din mage nu? Hoppas verkligen det blivit bättre ❤️

  2. Jenni den 9 maj 2019 20:52 kl 20:52

    Hur tycker du det fungerar att ha träning via ridezum??

Kommentera