Dokkis start

Puh! Dagens ritt med Dokki var allt annat än vad vi hade planerat faktiskt. Efter flera veckors superbra pass var vi riktigt redo för vår uppgift idag.

Väldigt glada att vara på tävlingar igen!

En kanon fin framridning där det hela kändes toppen, bra dragläge, fokuserade och lagom taggade… tills vi kom in på banan där Dokki blev väldigt glad att vara tillbaka på banan, samtidigt som han blev lite spänd och bakom skänkeln. Vi tajmade inte varandra som vi annars gör så bra så det blev miss efter miss.

En ritt som jag kände mig besviken på när jag skrittade ut såklart då jag vet hur mycket bättre vi kan, domarbetygen var 68.2% 63.6% och 68.8% = 66.8%

Dagens bästa ifrån ritten var inridningen, bytena i vartannat och piruetterna som är svåra, glad att vi satte dom. Serien i varje var riktigt bra, sedan snubblar vi till efter sista bytet, pang 5-5-5 av domarna 😅

Vi slutade på en fjärdeplacering och blev lite tröstade med att vi ändå ligger med om fajten om finalplatserna till Friends Arena fortfarande (de 4a bästa kvalar dit)

Dokki hade mått bra av att rasta av huvudet lite innan denna start, men det hanns inte med. Glad att vi gjort en start innan nästa tävling som är i Flyinge och då är vi på plats flera dagar innan hans start så vi hinner laddar ur lite.

Stort grattis till Isabella som vann dagens omgång och som även ligger 1 och 2a i totalen just nu!

Kommentera