Dokki ❤️

Under dessa år vi haft tillsammans är det denna tävling som jag har haft bästa känslan på Dokki! Ifrån träningen dagen innan start till dessa två ritter. Vi levererar verkligen vårt bästa tre dagar på raken på denna svåra nivå, WOW!

Dagens ritt i U25 Grand Prix blev ännu högre procent än gårdagen, hela 71.2% där samtliga domare höll oss på just 71 % , är så GLAD! Bästa Dokki!

Nu är vi påväg till Skåne, vi kommer komma dit vid 03-04 i natt. Väldigt enkelt att köra på natten när det gått såhär bra 😉 Vi stannar och vilar/sover några timmar innan vi fortsätter resan hem. Jag längtar efter de andra hästarna, här är motivationen på topp och hästar ska tränas ännu bättre hela helgen! 🙌

6 Kommentarer

 1. Anonym den 6 maj 2021 21:12 kl 21:12

  Bara WOW!! Så glad för din skull!!

  • Theresa den 11 maj 2021 23:06 kl 23:06

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com} 2. Astrid den 6 maj 2021 21:47 kl 21:47

  Så otroligt glad för din skull Lina. Alla timmar du lägger ner och så får hela teamet det här kvittot efter ett så tokigt år med mestadels träningar. Såg ritten idag och det såg verkligen ut som att Dokki trivdes bra inne på banan. Man ser verkligen att ni känner och litar på varandra. Det såg så mjukt, enkelt och avspänt ut men samtidigt fullt fokus och energiskt. Hoppas resan hem går bra.

 3. Emma den 7 maj 2021 10:22 kl 10:22

  Stort grattis Lina! Du är sååå värd detta 🎉🎉

 4. Charlotte den 7 maj 2021 12:44 kl 12:44

  Stort grattis till fantastiska framgångar! Hoppas du fick lite fina prispengar också?

 5. Elin den 9 maj 2021 14:10 kl 14:10

  Grattis!

Kommentera