Det svider

Även om jag tävlade i helgen och även förra helgen på 4 st hästar (lyxigt jag vet) så saknar jag så mycket att tävla med Dokki. Jag vill vara på de stora tävlingarna och möta U25 ekipagen.

Vi var ju så redo att ta oss an detta år. Hade byggt upp oss med en bra och noggrann plan. Lagom träning och mycket jobb ifrån marken med tillit och förtroende. Dokki är världens snällaste så inga övningar där jag var tvungen att påminna om vem som är ledaren, däremot öka bandet mellan oss. Bli ännu bättre vänner med varandra.

Saknar att träna för Kristian också, snart är jag åter där med Lazzie vilket såklart ska bli kul, unghästarna här hemma ”behöver” jag inte träna som med de andra. Att åka till Kristian är verkligen att bygga på sin kunskapsbank samt checka av att vi är på rätt linje. Kristian är väldigt viktig för min satsning som ni säkert förstått tusen gånger om.

Lite ensamt här hemma med hjälpen/avstämningen ifrån marken då Elin jobbar heltid vardagarna nu och jag inte åker till Ågesta. Men efter denna tunga uppförsbacke så är vi tillbaka där vi ska vara!

Bilden är på Laxen ifrån i lördags

Kommentera