Det kostar inget att vara snäll

Jag vet att många av er som följer mig här på bloggen även hänger med på instagram, och jag är otroligt skonad av elaka kommentarer/pm men idag blev jag riktigt förvånad av hur elak en människa kan vara.

Jag har delat med mig av hur svårt jag har med serierna på Justin då han blir för het där, jag klarar ännu inte av att hantera hans energi med flera byten ännu. Jag la upp ett klipp på story där det jag skrev att idag kom vi till bra arbete med serierna. Och nej, det är inga perfekta serier vi gör, men det är betydligt bättre än för bara två dagar sedan, jag visar hur jag jobbar med dom just nu. Då har en VUXEN kvinna tänkt skicka denna film vidare till sin vän där det står att man ser tydligt att Justin är för svår för mig. Men hon skickar det till mig istället, karma 😅

Vilken vuxen människa sitter och skickar vidare sånt till andra? Kom med tips istället hur jag ska lösa det hela. Alla vuxna ska vara förebilder för den yngre generationen om hur vi ska bete oss mot varandra även på nätet.

Jag kommer alltid dela med mig av hela min vardag, det är segrar ifrån tävlingar och fina stunder av träningen som visas men även filmer om vad vi jobbar med just nu som är svårt. Jag gillar själv att följa hela processen i andra ekipage.

Tänk om detta ”felsteg ” hade kommit till en yngre tjej/kille som hade blivit jätteledsen av en sådan kommentar om sin nya ponny? Har man inget snällt att skriva så kan man låta bli att skriva något tycker jag. Eller fråga om det är något man inte tycker är okej.

13 Kommentarer

 1. I den 24 sep 2021 20:04 kl 20:04

  Det är just därför det är så roligt att följa dig för att du delar med dig av både med och motgångar, TACK för att vi får det!!

  23
  • Elenor den 24 sep 2021 20:33 kl 20:33

   Helt enig!

   5


  • Therese Sterner den 30 sep 2021 15:01 kl 15:01

   Blir så ledsen att höra att du får sådana negativa och märkliga kommentarer ! Och skicka vidare en film och påstå att hästen är för svår för dig? Många hästar är svåra i perioder , det är hur man löser det på vägen som ger resultat! Helt övertygad du kommer att rida fina och lugna serier med Justin såsmåningom! Lycka till!!

   1


 2. Madeleine den 24 sep 2021 20:40 kl 20:40

  Jag själv har ingen häst just nu men tycker det är otroligt roligt att få följa dig i med- och motgång. Det är väldigt intressant att följa ditt arbete med alla olika hästar och se ditt sunda tänk kring allt. Tråkigt när folk tycker det är okej att trycka ner andra men sånt blir vi nog aldrig av med sålänge avundsjuka finns

  8
  • Ida den 25 sep 2021 09:10 kl 09:10

   Och det är just därför du är en så stor inspirationskälla, för du visar även det som är svårt och inte perfekt. Du visar att utveckling är en process som tar tid. Bara för att bytena ser ut så här idag, betyder det inte att du har tagit dig vatten över huvudet. Det betyder att ni har en utveckling att göra. Och den utvecklingen kommer ni att göra med bravur!

   Jag hoppas att denna människa som skickade dig detta av misstag har ryggrad nog att be dig om ursäkt!

   8


 3. Alexandra. den 25 sep 2021 10:15 kl 10:15

  Tack för att du är ett fantastiskt föredöme som visar tydligt vad som är okej och inte på nätet!

  Skrämmande hur vuxna människor kan bete sig ibland, inte konstigt att yngre ibland har svårt att veta hur de själva ska bete sig när vuxna förebilder tyvärr är en bristvara.

  Fortsätt vara du och göra det du gör. Det är fantastiskt att få följa din resa med olika hästar – både i med och motgång.

  5
 4. Carina Lilja den 25 sep 2021 13:53 kl 13:53

  Fortsätt vara precis som du är, du inspirerar och hjälper många där ute🥰

  5
 5. Carina den 25 sep 2021 18:27 kl 18:27

  Helt sjukt! Jag tycker det är toppen att du delar med dig, jag har också en het häst med stor galopp. Jag har stor nytta av dina filmer och tips. Du är så duktig, du o Justin kommer nå de stora arenorna det lovar jag. ❤️🙏

  2
 6. Camilla den 25 sep 2021 19:55 kl 19:55

  Så himla dåligt. För egen del så ligger en stor del av intresset av att följa dig i just det att du visar upp allt. Både de fina framgångarna, men även vägen dit och delar med dig. Och folk verkar tro att hästar är karusellhästar som bara går, herregud det ligger så mycket jobb bakom… Och ja, Justin verkar inte så lätt – men det har ju varit väldigt öppet hela tiden, hm – det var ju inte längesen ni inte galopperade alls? Att då ens kunna jobba med serierna idag är ju svinbra!

  Nä fy för trista folk! Heja på Lina, vi är många som följer er av genuint intresse, inte för att leta saker att kritisera.

  7
 7. Linnéa den 27 sep 2021 07:02 kl 07:02

  Relativt ny i hästvärlden har jag blivit varse att det är få personer som är genuint schyssta. Det pratas mycket, många tycker väldigt mycket men man pratar inte öppet om sina egna problem, men när man väl skrapar på ytan så finns de där hos alla.

  Du och ditt team bjuder på både med och motgång och är en av få som verkligen vill hjälpa och vill att det ska fungera för andra, är väldigt tacksam för det- fortsätt så!
  Du är en förebild!

  3
 8. Cissi S den 27 sep 2021 15:00 kl 15:00

  Jag är vuxen och tycker du har HELT rätt! Vi vuxna ska stötta och uppmuntra och absolut vara förebilder. Detta är oacceptabelt beteende och inga ursäkter finns.
  TACK för att du delar både med- och motgångar med dig och dina hästar (alla hästar). Det gör även dig till en ärlig och bra förebild för andra. Och att du visar hur svårt det faktiskt är, men hur fantastiskt det OCKSÅ är när man plötsligt tar ett steg till och löser en utmaning man haft.
  Kör på och jag och andra följer dig med glädje och massor av pepp!

  3
 9. Linda den 30 sep 2021 13:53 kl 13:53

  Du är en grym inspiration! Visar att du oxå får kämpa! Värdefullt för både stora och små ryttare att inspireras av verkligheten!
  Dårskap att hålla på så!!! Jag blir galen!
  Till de som berörs- byt ton!
  Till dig Lina TACK för att du delar med dig, och för sättet du gör det på!

  1
 10. Ulrika den 30 sep 2021 17:47 kl 17:47

  ”Gör plogen” men inte ”parabolen” när skit kommer. Det innebär att man mentalt blir som en v-formad snöplog. Skit far åt sidorna som snö på en väg när plogen kommer farande. Lite snö fastnar alltid på spetsen. Det lilla är så mycket du behöver bry dig om.
  Parabolen är när man fångar in all skit och tar in den. Det går inte. För man blir just full med skit.
  Ploga på!
  You go girl! 💪🧠❤️⭐️🐎👍

Kommentera