Det är mycket nu

Det är tuffare att hinna med bra i stallet nu när Dan är borta såklart, det gör att vi andra får hugga i och jobba på ännu mera och försöka hålla ett glatt humör. Vi har tagit in extra hjälp nu av Maja som provjobbade för ett tag sedan, hon kommer hoppa in på timmar när det behövs, glada för det!

Jag red fram till 12 idag, sedan en snabb lunch innan jag hoppade in i bilen och for iväg till Enköping för att hålla i lektioner, jag kom hem efter 23 igen, möte upp Jonathan på en sen middag på Max då han jobbar sent idag. Linda åkte med två kundhästar till kliniken och blev kvar där länge, så Moa roddade här hemma hela eftermiddagen själv. Bra jobbat tjejer!

Då Linda fick jobba längre idag då det tog tid på kliniken så var Elin snäll och tar Lindas morgonpass på fredag så får Linda sovmorgon i kompensation. Vi försöker ge och ta hela tiden, och ju mer vi samarbetar desto lättare är det. (Elins sambo är pappaledig på fredagar därför kunde Elin hoppa in)

Att jobba med sin syster är såklart det bästa som finns, men självklart blir även vi osams ibland, och det kliar i Elins fingrar att se saker men inte kunna hjälpa till som förut då hon nu har Nova & Matteo med sig hela tiden. Elin blir tokig på att jag inte tar tag i saker, ex: jag rider på samma bett på Dokki och Hatti, och gjort det i flera veckor och istället för att beställa nya så de har egna på kandaren hela tiden så ska vi krångla med att byta bett varje dag. Hehe. Jag i min tur kan tycka att Elin bara matar på med saker som måste skötas utöver ridningen, och sjävklart måste det göras men det är lätt att skjuta på saker nu när det är mycket. Lite olika prioriteringar 😉

Jag och Elin har korta möten när hon går med barnvagnen och jag skrittar fram/av någon häst. Vi hinner faktiskt med att lösa mycket på de promenaderna.

Elin har även väntat ut att jag ska ta tag i att beställa däckbyte på lastbilen samt service till den. Har jag gjort det? Nej. Vips så ordnade Elin det inom några få minuter. Så på fredag åker Elin iväg med lastbilen och ska rusta den inför vintern som närmar sig med stormsteg.

1 Kommentar

  1. Maja den 22 okt 2020 10:46 kl 10:46

    Låter som ni kompletterar varandra bra! 😃⭐️

Kommentera