Dagen = fast i ridhuset

Det är full rulle här hemma med lektioner när jag ska bort två dagar och tävla,hela 9 st har jag haft idag, men eftersom både Ida och Linda jobbar i stallet så hinner jag vara borta ifrån stallgörat lite mera och kan därför hänga ännu mera i ridhuset. Och de red ut på två hästar i mitt stall idag.

Denna vecka blir det lite hästbyte igen i stallet, Leo och Polly som varit här i träning ska hem till sina ägare och nya hästar ska komma in, och Amber ska åka till sin nya ägare denna helg. Den irländska ponnyn vi tar hand om nu några dagar när dennes familj är på semester vill jag faktiskt höja lite här med tanke på mitt förra inlägg om import hästar. Efter bara några dagars träning med lyfta hovar och bra hantering så är det som en helt ny ponny, superduktig och den vill verkligen göra rätt hela tiden. Snäll och nyfiken av sig, kommer bli väldigt bra med rätt träning! Därför är det så tråkigt att veta hur dåligt inridna och uppbyggda dessa hästar blir på Irland bland annat, läs även kommentarerna i förra inlägget där ser ni hur inridning har gått till i det stallet denna tjej jobbade, hemskt!

Efterrätten Emma bjöd på igår

Här kommer receptet för alla som frågat på instagram: Köp naanbröd, bre på nutella (snåla inte), grädda i ugnen på 180g ca 10-12 min.
Lägg på valfria bär och frukt, pudra med florsocker och riv på choklad med havssalt.
Servera med vaniljglass.

1 Kommentar

  1. Sophie den 1 aug 2020 20:59 kl 20:59

    Tack Lina och ditt team som tagit hand om träning och försäljning av Amber på ett superproffsigt sätt. Det har känts tryggt och blev bra på alla sätt!
    Hälsningar Sophie och Ingrid, Örebro

Kommentera