Dagen

Wihuu Amir tar förskolan superbra, nu skrittar jag uppsuttet på honom och det går riktigt bra. Ni ser film på min instagram @liinadolk , Amir kommer snart vara till salu för er som letar unghäst. Vill att han kommer till någon som är van med unghästar för att ta tillvara på honom på bästa sätt. Exportröntgad u.a när vi köpte honom.

Väldigt fina bakben!

Tänk de som bara har 2-3 åringar i stallet, snacka om lättförtjänta pengar med tanke på deras korta pass 😂 dock är det absolut värt att ta hjälp, det måste bli rätt ifrån start annars har man stora problem i framtiden. Många unghästutbildare tackar även nej till hästar som man har misslyckats med att rida in då det blir en större fara och risk. Tålamod och god tis på sig samt att hela tiden kunna läsa av dom är viktigast av allt.

Ridhuset har fått påfyllningen av underlaget utspritt, går att rida helt okej dock väntar vi på hyveln som kommer i veckan.

Samtidigt får bänkarna och byrån i ridhuset en uppsnyggning av målarfärg

Både Lazzie och Dokki känns bra och tränas inför tävlingen i Linköping. De båda har kval som ska göras så vi laddar upp nu!

Hästarna som tränades innan lunch var Bella, Amir, Dokki och Lazzie, resten av de 5 hästar blir tränade nu i eftermiddag. Har tre tjejer i stallet samt Elin som mockade i morse, lyxigt med allt som snurrar på på löpande band.

1 Kommentar

  1. S den 12 okt 2019 16:51 kl 16:51

    Hej! Vet att du alltid förespråkat att gå promenader med hästarna, så tänkte fråga hur du gör ang det med unghästarna? Promeneras de på vilodagar eller vilar de endast? Varför/varför inte? Gjorde du det när de var 3 också? 🤗

    2

Kommentera