sto till salu

Jag ska hjälpa till att sälja denna fina tjej:

Cemira, sto på 11 år ,+170 cm . Har haft samma ägare i hela sitt liv, uppväxt på flaska då Cemiras mamma gick bort i födseln. Är opererad för navelbråck som föl sedan har hon aldrig varit skadad. Gått tillsammans med andra hästar och haft bra hagar. Cemira är inte helt igång då ägaren har varit med om en olycka (ej hästrelaterad) men döttrarna har ridit henne både i skogen, dressyr och hoppat. Går fram överallt och orädd säger de, det enda hon har varit rädd för är älgar. Helt okomplicerad i all hantering, åker lastbil och transport, vill helst stå brett i transporten.

Kan vara en av de snällaste hästarna jag har hoppat upp på, tog mig som ny ryttare utan problem, hela tiden ville arbeta och tog mina signaler direkt. Trygg och säker, de flesta hästarna som kommer för första gången till vår gård är rädda för korna som låter precis utanför ridhuset och är lite vakna.

Cemira är den perfekta allround hästen, finns stor potential till utveckla denna häst. Filmer finns på min instagram i eftermiddag. Kontakt dolk.lina@gmail.com  Pris 150.000 kr

3 Kommentarer

 1. Anna den 3 apr 2019 14:50 kl 14:50

  Är hon verkligen efter Briar? Tror hon är efter Meges som i sin tur är efter Briar ?

  3
  • Cia den 4 apr 2019 08:42 kl 08:42

   Enligt Blup så är det just så. ? Hon är e. Meges. 2. Evelina den 4 apr 2019 05:46 kl 05:46

  Åhh ta hand om finingen ? fint att du hjälper till ?? hennes matte är nog glad att få hjälp av ett proffs ??

Kommentera