Bra träningspass!

Med magsjuka i veckan och Friends kommande runt hörnet så är det en del att stå i, träningar för min egen del, för elever, provrida hästar åt elever, träna hästarna hemma så de kan ta det lite lugnare nästa vecka och åka iväg till Enköping på lördag för att hjälpa ett härligt gäng.

Lazzie var duktig på träningen på Plantskolan, Liane är verkligen bra att träna för rak-ärlig och tydlig samt att hon alltid har ett härligt sätt att uttrycka sig på! Ni kan se film på min instagram på Lazzie idag. Lite passage träning som går riktigt framåt! Eftersom jag var magsjuk red jag bara en dag då jag inte ville smitta ner de andra. Eller de andra ryttarna ville nog snarare säkert inte träffa mig hehe. Efter Lazzies träning stannade jag till hem hos Liane och tränades hennes häst, även om vi bara är är i början på utvecklingen av Lazzie och Entutu så är det häftigt att faktiskt ha tre hästar i träning som gör de svårare sakerna. Superglad att få rida så olika hästar som de är och sedan väldigt glad över de fina unghästarna i stallet hemma!

Amir som är hos Sara går det bra för, Anna och Sara jobbar vidare med honom, roligt att höra.
Jag träffade Diddi idag på Lasätter, hon börjar bli stor nu, tänk om ett år är det hon som ska vänjas in med sadel och ryttare.

Dokki var två träningsdagarna för Kristian nu imorgon och på lördag. Elin följer med på lördag! Det vet länge sedan hon följde med eftersom hon arbetar ”kontorstider” nu.

4 Kommentarer

 1. Anna den 21 nov 2019 21:20 kl 21:20

  Hur tänker du med att man ska vara isolerad 48 h sen sista kräkningen? Varför riskera att åka dit och smitta andra? Är inte det lite egoistiskt bara för att få träna själv?

  • Emma den 21 nov 2019 21:58 kl 21:58

   Det finns inga sådana rekommendationer för vuxna. Det gäller barn i förskoleåldern. 24h är rekommendationen för vuxna. Det är ju dessutom så att magsjuka främst smittar genom kontakt och det är ju lätt att undvika som vuxen. =)  • Lina Dolk den 22 nov 2019 05:38 kl 05:38

   24h då jag räknar mig som vuxen 🙂 och de var såklart förvarnade om att jag mått dåligt så jag blev inte portad för att komma och träna i ridhuset 2. Åsa den 22 nov 2019 10:38 kl 10:38

  Hej Lina!
  Jag såg på insta hur fin Lazzie har blivit… En riktig stjärna!!

  // Åsa 🙂

Kommentera