Bra tjejer

Tänk så smidigt det går i stallet att jobba när det finns så bra personer med i teamet här hemma. Idag var det jag, Linda och Tilde som arbetade, och allting rullade på väldigt bra.

Trots SPÖREGN så är det inte kämpigt, för vi är tre som hugger i och fixar med hästarna. Hästen med hovböld var inne på kliniken idag, det var dock lite tidigt att få bo en sko ännu så den ska in igen nästa vecka.

Imorgon på KVK träningen så ska jag prata med Kristian hur vi ska gå vidare med bytena för Justin, singelbytena funkar ändå helt okej nu, lite väl hastig är han i byter och det svajar som en finlandsfärja hehe, men nu är det dags att ta tag i serierna tycker jag. Vi har en lång vinterträning framför oss och det ska bli kul att kunna lösa detta för att kunna ta oss vidare ifrån MSV B:2, vi vill ut i Msv A/PSG tidigt nästa år för att bygga upp styrkan och tekniken där.

Staris som är här i träning/försäljning 👋🏻

Alla som ringt om ponnyn jag la ut i tisdagskväll på min story, den blev provriden redan igår. Så återkommer om det blir aktuellt att visa för flera eller ej. Min telefon gick varmt kan jag meddela, som alla ponnyer runt 150-200.000, det är en het marknad och många som letar i den prisklassen.

Kommentera