Bra start på veckan

Jag började min dag med att åka till Ågesta och träna. Med mig idag var Dokki och Laxen, Dokki fick ett ordentligt lösgörande pass. Fick ihop honom bra men när jag ville sänka halsen så tappadejag högersidan i vänster varv. Så det nördade jag och Kristian ner oss i, 45 min nörderi. Laxen har inte varit med till Ågesta på väldigt länge, tror det var i Januari som Kristian såg honom senast. Så idag var det dags, jag värmde upp som vanligt, sedan sa Kristian ”Hopp av, jag vill rida” haha klart han ska rida Laxen. Första gången han red honom, kul att se! Vi äger ju honom tillsammans så hoppas han inte fick mer smak och kräver fler ridtimmar, haha. Det var nyttigt att se honom från marken, det har hänt massor och jag kunde se samma kvalité som jag känner när man sitter på.

Linda och Julia var kvar på hemmaplan och hade börjat storrensning i stallet, älskar att rensa, damma och städa i stallet. De hade första hästen klar lagom tills jag kom hem igen. Jag fick 2 st inställda lektioner ikväll, så jag och Elin satt även på kontoret och fakturerade ikapp.

Niklas, jag, Linnea och Jonathan

Förra veckan innehöll även lite andra aktiviteter. Jag har börjat spela paddel en gång i veckan men gänget ovan. Så kul! Jag och Elin var även med på golfbanan när Jonathan och Daniel gick några hål, det var supermysigt i kvällssolen med Flens fina banor som ligger vid vattnet. Kan ju inte säga att vi var några supertalanger med två hål spelade vi iallafall. Vi var nog bättre barnvakt åt Nova och Matteo än att lira golf 😂

Kommentera