Bra på att planera

Fråga: Jag förstod mer frågan som om du till exempel om du ska rida en häst och har planerat att det tar 30 min, men så tar det 45 min just den dagen för att ni fastnade i någon övning som krävde mer än du tänkt dig. Eller om det är extra trafik till träningen så ni kommer igång senare än planerat. Eller rider du alltid dina hästar x minuter oavsett om ni galopperar ute eller är i ridhuset? 

Hade varit intressant att höra hur mycket tid du lägger på sociala medier också! När hinner du svara på mail och så?

Svar: Hej

Ska försöka förklara ännu mer. Och även om det är djur jag jobbar med så vet jag på ett ungefär hur lång tid det tar med alla olika saker.

Jag rider aldrig efter klockan, utan rider efter hur hästen känns och svarar på ridningen. Skulle jag vara lite sen så har jag förstående elever som får vänta 10 minuter om jag behöver träna klart, annars skulle jag aldrig kunna ha träningar, mina hästar går först men jag brukar hålla mig till lektionsstart. Har flyttat träningarna till lite senare för att försöka alltid hinna bli klar med min ridning först.

Sedan vet jag ju på en ungefär hur långt ett jogginpass tar mot ett träningspass eller några varv på galoppbanan. Brukar rida 4-5 hästar innan lunch och 4 efter. Hinner jag inte rida klart innan lektionerna får jag träna sista hästen efter mina elever.

Oftast svarar Elin på mejlen, hon sköter planeringen och faktureringen. Socialamedier när det finns tid, ex nu då jag svalkar mig mellan en häst, kallet varmt i ridhuset idag! Jag gör till 99% tidsinställda inlägg, då ser bloggen mer levande ut än vad den är. Bloggar oftast sent vid 23 tiden för att förbereda. Hästarna kommer såklart alltid i prio ett.

Är jag sen pga trafiken så får jag kolla med Kristian fall det går att skjuta på lektionen, men annars får jag rida kortare då hans dagar är lika fulla som mina. Är mina elever sena försöker jag fixa om planeringen lite om det går. Man får göra det bästa av situationen.

1 Kommentar

  1. Amanda den 24 jul 2019 18:57 kl 18:57

    Tack för svar Lina!

Kommentera