Bra julvecka med hjälp i stallet

Efter mitt inlägg om att vi kommer anställa en person nästa år så har vi redan fått in superbra mejl på tjejer som sökt (bara tjejer som sökt) Wow! Jag tror att nästa år blir ett bra år.

Hästarna här hemma i träning går väldigt bra just nu, riktigt inspirerande att hoppa upp och rida dom. Fiona och Pabbe som är 3 åringarna ligger jättebra till ridmässigt, duktiga ungdomar!

Sitter och ser över boxar och ekonomi, räknar här och räknar där.
Som ni vet kommer vi sälja Amir, vi har valt att han ska fortsätta sin inridning med Sara och Anna, han är genomsnäll i all hantering, behöver lite mer tid på sig med ryttare på sig innan vi är redo att släppa honom. Han har dock välförtjänt vintervila nu.

Sedan har jag och Kristian även diskuterat lite om Laxen, han kommer ev också vara till salu. Jag behöver få loss mer boxar till att tjäna mer pengar på och Laxen köptes för att utbildas och säljas. Men jag fäster mig så hårt vid hästarna så det är tuffa beslut, speciellt Laxen som är supersnäll och gosig av sig. Han är alltid rolig att rida. Han har även väldigt bra resultat med final både i Falsterbo och Breeders nu som 4 åring, bra läge att sälja. Han är lite dyrare än de andra unghästarna här hemma som är till salu, någon duktig ryttare som kan ta vara på denna fantastiska häst kan alltid kontakta mig på mejl för kontakt dolk.lina@gmail.com

Latino kommer snart flytta hem till Kristian, nu tar han över tyglarna och utbildningen av honom exakt som planen varit hela tiden.
Så tacksam att få träna både Laxen och Latino och är väldigt nöjd med mitt jobb på de två.

Idag är Bea i stallet och hjälper mig, sedan elin tis-ons-tor, Bea kommer fredag och Moa lördag-söndag, bra vecka mitt i julruschen! 😃

2 Kommentarer

 1. Klara den 23 dec 2019 17:11 kl 17:11

  Hur blir det med Dokki? Skriver ni kontrakt år för år? Han blir kvar hela nästa också?

  • Lina Dolk den 23 dec 2019 19:30 kl 19:30

   Hej! Ja vi har kontrakt, han är kvar nästa år också 😃

   2


Kommentera