Bra hjälp

Just nu har jag väldigt mycket hjälp i stallet tackvare superduktiga tjejer som gör praktik, och boxarna är inte fulla just nu, är väldigt tacksam för hjälpande händer, roligare och kortare dagar så jag jobbar oftast 7-19 dessa veckor med två praktikanter i stallet, skönt! Sedan blir det såklart längre dagar när det är tävlingar som förra helgen, men det är ju bara så roligt att få åka iväg och tävla så en massa energi samlas på. Tjejerna turas om att börja tidigt och följa med på träningarna på Ågesta.

Elin är då bara i stallet på helgerna samt morgonfodrar eftersom jag har oftast ridit klart sista hästen 17 när hon kommer hem och då börjar mina lektioner efter 17, så hon har betat av en massa på mejlen, bokningar, planerat tävlingarna, vilka pass vi behöver hjälp med. Vi låg lite efter.. men nu så!

Jag brukar skratta lite åt att jag tyckte det var mycket när jag gick gymnasiet och tyckte det var mäktigt med att träna två hästar utöver skolan. Arbetslivet är mycket roligare och friare, jag kan träna på mer humana tider och är mer tillgänglig nu men det är betydligt mer jobb och ansvar nu mot skoltiden, hej vuxenlivet 😂 Just att hela tiden vara den drivande att jobba mer för att få det hela att gå runt är tufft men såklart det som gäller.

Morgonträning innan skolan på fina Oj Oj

Kommentera