Bra hjälp i stallet

Kan man säga att det är höst nu? Sommaren känns lite långt ifrån faktiskt, men hösten är härlig så det gör mig inget. Jag börjar veckorna efter sommaren med bra hjälp i stallet, Deobra som började sin praktik förra veckan och är kvar här till nästa vecka. Julia som är här denna vecka och sedan nästa vecka kommer nästa praktikant och har praktik i några veckor.

Går väldigt smidigt med allting, hästarna kommer in och ut i hagarna snabbt och jag får hjälp med att göra iordning hästarna till träningarna.

Skönt med kvällar som tar slut vid 17-19 tiden, känner mig lite utvilad faktiskt, välbehövligt! Älskar att jobba med hästarna men det är tungt ibland när det blir för många veckor med maxade dagar/kvällar utan lite andrum.

Träningarna för Kristian går riktigt bra, Dokki var en stjärna idag på träningen och vi tar verkligen kliv framåt nu. Såg att några kommenterat att ni tycker jag hamnar i stolsits, och ibland tappar jag hållningen men tycker överlag att jag sitter bättre nu än tidigare. Har bättre känsla och mer inverkan som hästarna tar rätt. Ridning är inte bara att sitta snyggt och prydligt, inverkan och känslan är minst lika viktigt. Men jag jobbar vidare med sitsen varje dag.

3 Kommentarer

 1. Marie Tängmark den 14 aug 2019 19:59 kl 19:59

  Kul att läsa om hur du lägger upp veckan och all fin hjälp du har av Debora. Underbara bilder och videos! 🐎🐎🐎🤩🇸🇪
  Ha en fortsatt fin vecka!

  1
 2. Maria den 14 aug 2019 21:37 kl 21:37

  Jag tycker att du är en av de som INTE sitter i stolsits. Så klart kan det ju bli så på ngn ögonblicksbild men ser inte ut så alls på filmer eller när jag sett dig på tävlingar.

  Kul att det går bra med Dokki!

  5
  • Lina Dolk den 22 aug 2019 10:14 kl 10:14

   Tack! Skönt att höra då jag jobbar mycket med min sits 😃Kommentera