Bra flyt och lediga timmar för köp av julklappar

Teamwork = dreamwork !

Så tacksam att jag och Elin har så bra flyt i stallet när vi båda är där samtidigt. Elin morgonfodrade 06 som vanligt, sedan började jag släppa ut hästarna 07 och körde vatten samt sopor.
Började rida första hästen halv 9 under tiden Elin mockade alla boxar och halmade/sopade. Sedan hjälpte Elin till att göra iordning hästar till mig så jag hann rida 4 hästar och ha en lektion innan 15 idag.

Då leran är hemsk just nu så är det tre hagar för lite för att alla ska kunna vara ute samtidigt, det blir hagbyte vid lunch. Men igår kom det hem mer paddex så en hage som är sämre ska grusas upp mera samt en mindre grushage till ska göras. Måste vara värsta leran på flera år? Det går verkligen inte använda gräshagarna här hemma.

Elin och mamma kommer ta in hästarna och mocka hagarna idag så jag kan komma iväg och köpa julklappar, tack! Imorgon är jag i stallet hela dagen och ska rida ett helt gäng av hästar 💪🏻

2 Kommentarer

 1. Fia den 21 dec 2019 17:50 kl 17:50

  Nä det är hemskt… Mina går endå i 5.5 hektar hagen… Så värsta geggan. är just vid mat plats mina äter i nät alt 🛁 o grindarna då de rinner ner vatten i hagen från gårdsplan o paddock.. Vi hyr så ingen idé att lägga någe där.. Men igår bytte ja till sommarhagen… Lycka är att de bara är leriga på hovarna vid insläpp.. Halleluja 🙌🏻
  God Jul på er alla

  • Theresa Williams den 23 dec 2019 17:26 kl 17:26

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}Kommentera