Börja planera tävlingar

Igår blev jag ledig helt redan vid 11, efter jag hade ridit åkte jag och mamma till Ikea och shoppade. Känner att jag har en hel del att skruva ikväll.. Elin tog lunchen och insläpp/ mockning av hagarna så vi inte behövde stressa hem.

Idag kommer jag rida 4 hästar plus 1 som ska longeras, sedan ska jag till Enköping och ha 8 lektioner. De fem som ska träna är Dokki, Lazzie, Laxen, Luxen och Jullan är det som ska träna.

Har börjat kolla igenom första delen på tävlingsplaneringen, har anmält intresse för att tävla i Scandinavium Göteborg vecka 8, men vet inte om jag blir uttagen då bara två svenska ryttare får plats i startfältet. Men vi tränar för det annars får vi hitta en annan plan. Jag behöver ut lite mer internationellt i år för att försöka ta en plats till EM.
vecka 11 kommer jag tävla i Strömsholm, där har både Lövsta Future Challange och LiveArena Dressage Power sina första kval samt unghästklasser. Om unghästarna är redo att tävla då får vi se, kanske debuterar de senare.
Idag hjälper Bea och Elin mig i stallet, rutinerat gäng må jag säga 😃

Himlen igår var magisk och härligt med -2 grader. Idag lera och regn i luften..

Kommentera