Bästa med hästarna

Kommentar: Tack för en underbart inspirerande blogg!
Fråga: det hade varit kul med en jämförelse av Justin, Dokki, Biggles och Lazzie. Vad är det som gör att Justin är den häst med mest kvalitéer och vad har exempelvis Dokki som du skulle vilja att Justin hade lite mer av eller utvecklades i? Och vad är det för kvalitéer dem andra tre (Dokki, Biggles och Lazzie) har som gör att de har blivit så bra
?

Svar: tack snälla! Kul med förlag på inlägg, svårt att komma på nya hela tiden 🙂

Bästa med
Biggles: En riktig professor med piaff/passage, wow wow wow vilken känsla att få uppleva det. Han ville hela tiden mer mer mer.

Lazzie: Älskade att visa upp sig, hon tyckte om att vara på banan. Mjuk som en katt att rida. Lätt att ha med sig överallt på träning/tävlingar.

Dokki: Väldigt snäll, stabil och vill hela tiden göra rätt. Han är jämn och stadig och håller en hög nivå. Även han är lätt att ha med på tävling i all hantering.

Justin: Så mycket energi och kvickhet i sig, talang för samling.
Tänk om jag hade kunnat kombinera alla dessa bra saker till en häst, haha.

1 Kommentar

  1. Alexandra den 18 feb 2021 08:54 kl 08:54

    Så intressant att läsa allt om dina hästar 🙂 Men ett önskemål, kan du inte skriva om valpen? Är så nyfiken på hur han är, hur det kom sig att ni valde just honom osv. Tror vi är många som följer honom engagerat på instastory, haha!

    Tack för en jättebra blogg 🙂

    2

Kommentera