Avundsjuka

Fråga: Hej! Hur hanterar du avundsjuka? Tycker du det är jobbigt att se bättre ekipage på framridningen när du värmer upp?

Svar: hej!

Dessa frågor får jag ofta på min instagram i pm, och jag tänkte lyfta de här i bloggen.

Det är okej att vara avundsjuk, men man måste hålla det på rätt nivå. Alla har olika förutsättningar till allt här i livet, oavsett om det kommer till resurser eller skicklighet i sadeln som exempel.

Man kan aldrig stirra sig blint på ekonomi hit och dit, utan man får ta vara på det man själv har, eller helt enkelt jobba sig fram, finns en massa duktiga ryttare att ta efter på den fronten!

Jag blir aldrig nervös när jag ser ett bättre ekipage på framridningen, snarare mer inspirerad och imponerad. Svårt att se när jag själv rider fram, men visst sneglar jag på andra när jag har en skrittpaus. Har jag tid står jag mer än gärna och ser hur andra ryttare rider fram, väldigt intressant. Varför lyckas vissa ryttare ta fram unghäst efter unghäst på löpande band? Varför piaffar alltid alla hästar väldigt bra med just den ryttaren? Varför får den ryttaren en 9a på sin sits? Ta efter de bästa för att själv utvecklas 😃

3 Kommentarer

 1. Emma den 13 sep 2019 09:29 kl 09:29

  Vad har du för paddar när du lindar?💕 Bästa tipset för att linda bra utan att det blir veckigt?☺️💕

  1
  • Lina Dolk den 14 sep 2019 07:07 kl 07:07

   Tycker passar ifrån Mias eller eskadern är de bästa, både låga och höga paddar använder jag. Du måste hålla kvar padden med handen och se till att den inte viker sig, väldigt viktigt. Bättre att ha skydd om man inte får till lindningen 🙂 2. Alexandra den 14 sep 2019 12:34 kl 12:34

  Jättebra inlägg!

Kommentera