Att få sponsorer

Fråga: Hej Lina!
Jag har en fråga ang alla sponsorer du har/får. Jag förstår att många kontaktar dig. Men många gånger måste du själv också gå fram väl? Typ som med den där höapparaten du ska prova från ghb. Hur går det till/gör du/säger du vid sådana tillfällen? Muppig fråga, men en socialt handikappad person behöver hjälp. Kanske nån av läsarna kan ge input?

Svar: Hej!

När jag red ponny så skrev jag som ett ”cv” till företag jag tyckte var bra och som jag skulle vilja ha samarbeten med. Jag var rätt blyg och vågade inte gå fram direkt till företagen så jag tyckte det var lättast att mejla. Viktigt är att visa företag vad dom kan få ut av dig? Varför ska dom vilja sponsra dig? Lyft fram det. Berätta om dig själv och dina ambitioner.

Nu hör jag aldrig (väldigt sällan) av mig till företag, de hör av sig till mig för samarbeten då jag byggt upp mitt varumärke i flera år. Jag väljer noga ut vilka jag vill stå bakom och sedan är det såklart svårt så många företag har liknande produkter, då får man välja det som gynnar en bäst ekonomiskt och bäst kvalite såklart.

Jag testar produkterna ordentligt innan jag skriver på avtal. Foderautomaten jag fick med mig hem ifrån GHS ska testas och sedan hoppas jag på att vi är väldigt nöjda så vi kan ingå ett samarbete till alla boxar för att underlätta vår vardag och lyfta företaget.

Mina spaningar/samarbeten har ex loggan på Horsepartners lastbil för att synas

Kommentera