Att blogga

Satt och läste igenom Nellie Berntssons blogg på lunchen, och jag har alltid tyckt att det är kul att följa henne, först och främst för satsningen i ridsporten med hennes hästar i hoppning och att hon är ung och driver ett företag likt mitt egna. Och det är väldigt imponerande hur hon har byggt upp sina socialamedier.

Häftigt att börja så ung som Nellie var och fortfarande är en av de största ridsport influenserna. MEN sen scrollade jag bland kommentarerna, alltså oj vilka hårda smällar det är där. Och det blir debatter om minsta lilla.

Såhär på Alla hjärtans dag säger jag = mer girlpower behövs och lyft varandra.

Jag skriver nästan bara om hästarna i min blogg och är nöjd att jag inte bjudit in för mycket av mitt privatliv. För det diskuteras inte bara om Nellie, utan även hennes familj och pojkvän får också glatt ta att de blir omskrivna om både högt och lågt.

Imorgon ska jag iväg till Strömsholm för landslagsträff, ska vara där klockan 12. Innan dess ska jag träna 4 hästar. Linda jobbar hela dagen och Elin kommer ner och hjälper till på morgonen också. Tacksam!

7 Kommentarer

 1. Ida den 14 feb 2020 19:37 kl 19:37

  Instämmer i att hennes kommentarsfält är galet. Skulle gissa att det beror på fler unga följare?
  Mer nätkärlek åt folket, har man inget snällt att säga kan man vara tyst 🙂

 2. Jill den 14 feb 2020 20:28 kl 20:28

  Ja jag håller också med! E själv snart 40 och följer dej, Nellie och Nina R och Nellies kommentarsfält e stundvis bra och ibland (ganska ofta tyvärr) barkar det totalt och folk reagerar på minsta lilla. Man blir mörkrädd.
  På hennes insta e det bättre, inte lika anonymt.
  Så jag håller med, mer girlpower!

 3. Kajsa den 14 feb 2020 20:43 kl 20:43

  Jag följer bara dig. Men jag förstår mig inte på folk som måste skriva elaka kommentarer om andras liv. Varför kan folk inte bara vara glada för andras framgång. Många inom ridsporten använder hårda ord. Onödigt tycker jag. Alla mår bättre av att vara trevliga ❤️❤️

  2
 4. Amanda den 14 feb 2020 21:03 kl 21:03

  Kommentarerna i Nellies blogg är skit, men hon kan inte heller bemöta konstruktiv kritik och är ofta spydig i sina svar. Hon hintar, säger A men inte B och blir irriterad när följarna spekulerar. Myntet har två sidor. Har man valt, det är faktiskt ett aktivt val, att vara offentlig/influencer etc så kan det vara en bra idé att ha en bra dialog med sina följare. Här tycker jag att du är ett föredöme, du svarar alltid och försöker lyfta flera perspektiv. Ditt sätt att vara föder positivitet.

  5
 5. Lina den 14 feb 2020 22:50 kl 22:50

  Tror mycket beror på hur hon skrivet, du skrivet på ett genuint trevligare sätt och bemöter kritiken på ett bra sätt, medan Nellie har ett ”jag vet bäst” sätt och kör mkt ”säga a men inte säga b” vilket frustrerar läsarna såklart..

  2
 6. Fuxfarmen den 15 feb 2020 21:53 kl 21:53

  Jag har på håll följt Nellie, sedan hon började blogga då vi hade en gemensam bekant. Klimatet är hårt. Jag har själv alltid varit noga med vad jag delar med mig av på sociala medier, och väljer hellre att inte kommentera än att skriva något som kan misstolkas eller uppfattas som kränkande av någon annan. Lyft och peppa varandra. Vill man ha råd och tips ber man om det. Bemöt andra som du själv vill bli behandlad. Jag uppskattar dina sociala medier med god ton

  1

Kommentera