Att arbeta i stall

Fått frågan på instagram om vad som krävs att driva ett företag samt att arbeta i ett stall, tänkte att jag lyfter den frågan här istället med lite mera text

Att driva ett företag som jag gör så har jag haft väldigt bra kundunderlag direkt jag startade upp företaget vilket jag är enormt tacksam över för utan kunder kan jag inte driva företaget, det är enkel matematik. Genom att jag har visat att jag utbildat hästar på olika nivåer med bra resultat samt att många tycker att jag rider mjukt och har bra hästhållning så har jag alltid hästar på ingång. Oftast är det fullt i flera månader framåt så det finns kölista, men ibland blir det ledig plats snabbare pga sålda hästar och då kan jag marknadsföra det bra på socialamedier, så jag har bra rykte och att jag når ut till många vilket gynnar mig.

För att bli en bra ryttare behöver man rida rida och rida! Så många olika hästar som möjligt! Och man behöver vara driven, jag jobbar väldigt mycket, imorse började jag 07 i stallet och kom hem efter 22 för att jag har haft träningar i Enköping, nu svara på en massa sms som jag ligger efter med och uppdatera här. Är sällan ledig men samtidigt så får jag leva min dröm.

De som jobbar i mitt stall ska vara positiva, se till att hästarna sätts främst i alla stunder, lära sig läsa av hästarna, vilja ta hand om hästarna på bästa sätt, vara engagerade och kunna se vad som ska göras. Det finns ALLTID saker som vi ligger efter med och eftersom jag rider nästan hela dagarna behöver tjejerna kunna ta tag i saker själva när det finns tid mellan hästar som ska fixas iordning till träning, så som städa, fylla på foder, se till att lastbil/trailer är i bra skick, putsa läder, fixa staket, rensa lådor eller helt enkelt rykta hästar/massera dom extra m.m Vara självgående och ha ett öga som ser hästarnas mående. Jättestort ansvar är det på tjejerna i mitt stall och jag kräver det. Störst ansvar har jag själv såklart men alla måste arbeta i ett starkt team för att få allting att rulla.

Kommentera