Årets första tävling som tränare

Årets första tävling blir som tränare för att hjälpa elev på Strömsholm denna helg. Det är roligt att se mina elever i skarpt läge, se hur de agerar i olika situationer som man ställs för när man är ensam på banan.

Jag hade min tränare Kristian hemma i fredags som dels tränade mig men även några av mina elever. Så nyttigt för mig att höra Kristian hjälp tjejerna och kunna bolla lite med honom. Han sitter på så oroligt mycket erfarenhet så att vi kunde göra detta tillsammans var riktigt bra. Mina elever var superduktiga och visade upp bra ridning på fina hästar.

Min brorsdotter Agnes är lite stolt, då hon skrittade på Hatti för första gången förra veckan. Nu kan hon reta Elin lite att hon faktiskt har ridit Hatti innan Elin som äger henne som aldrig hoppat upp ännu. Elin säger att det är i år det ska ske 😂 men hon har frågat Tilde om hon först får rida hennes häst några gånger då Cassis skulle ta hand om henne på bästa sätt. Elin tävlade mycket när hon var yngre men har inte ridit på snart 4 år (!) hon red Lazzie senast men ramlade av på galoppbanan då Lazzie tvärnitade för en ko. Då kastade elin in handduken och sa att hon var där gammal för att ramla av 😂😂 Elin tänker dock vänta tills det är varmt och skönt ute innan hon gör det. Haha tur hon finns med mig fortfarande på tävlingar /bollplank hemma. Vi har även börjat gymma ihop så på löpbandet hann vi diskutera lite gällande företaget och hästarna i ”lugn och ro” annars är det oftast två barn med som gärna vill delta. Väldigt söta dock även om de tär snabba puckar som gäller om vi ska hinna med saker ordentligt ensamma. Igår satt vi även på kontoret efter gymmet när Elins barn sov.

1 Kommentar

  1. Linnéa den 16 feb 2022 19:49 kl 19:49

    Elin får så gärna rida vår ponny oxå om de större är lite mer krut i haha!

Kommentera