En kär vän på återseende

Tidsinställda inlägg är såklart planerade nu när jag är iväg

Dokki ska  vila nu fre-lör-sön lämpligt nog när jag är iväg, eftersom han åker till Holland på lördag nästa vecka för en träningsvecka får han nu tre dagars helt vila med endast promenader.

På måndag kommer två nya tjejer som ska göra praktik hos mig i två veckor, men eftersom jag ska iväg så jobbar de in helgen och är i stallet med Elin mån-tis-ons innan de far hem igen. Ska bli kul! Men en väldigt saknad vän (häst) kommer till mig på måndag, nämligen min förra juniorhäst Jouleen!Wihuuu! Ska träna henne i en vecka innan jag själv flyger till Holland , längtar att få hoppa upp i sadeln igen på henne. Tänk så mycket vi var med om tillsammans, NM guld, internationella placeringar och vi gjorde hela resan tillsammans, startade Int I innan jag bestämde mig för att vår resa var slut, vi kunde inte bli bättre än där vi var och då valde jag att sälja till Filippa. Betalade tillbaka investeringspengarna av Jullan till pappa som hade köpt henne åt mig och Köpte Kurre för pengarna som blev över. Gick ju faktiskt åt helsike som ni vet.  Är väldigt glad att Jullan kommer till mig igen, säkert många av er läsare som kommer ihåg vår tid tillsammans?!

4 Kommentarer

 1. Ellen - tävlingsryttare den 28 mar 2019 20:53 kl 20:53

  Men åh va roligt! Klart man kommer ihåg er, speciellt när ni vann NM. Det var så coolt.

 2. Cornelia den 28 mar 2019 21:46 kl 21:46

  Vad roligt! Måste kännas speciellt att rida sin ”gamla” häst efter ett par år. Vilken resa du gjort sen du sålde henne! Minns när ni vann NM, tyckte det var så coolt! Hade ganska nyss börjat läsa din blogg då, sen dess har jag varit fast 😉

 3. Adelina den 29 mar 2019 01:03 kl 01:03

  Åh Jullan! Känns som igår hon var med i centrum på bloggen, insåg nyss hur länge jag följ dig och hur du inspererat mig så himla länge! 🙂

 4. Cecilia den 29 mar 2019 07:19 kl 07:19

  Givetvis kommer jag ihåg Jullan 🙂 Kommer tom ihåg E-type, Ove och Casanova. OjOj givetvis och den här bruna fina ponnyn, Rulle tror jag han hette. Haha, jag har följt din blogg i sååå många år. Du är en fantastiskt duktig ryttare, hästmänniska och inspiratör. Tack för att jag får möjlighet att följa dig i din resa.

Kommentera