Arbetskläder

Med ett företag så försöker vi såklart ta hand om våra anställda så mycket vi kan, ett sätt är att vi har köpt in arbetskläder till oss. Kläderna tillhör företaget men de som jobbar här får nyttja dom.

Regnjackor

Vinterkappor ifrån Uhip, de jackorna håller värmen bra. Vi ska lämna in dom på tryck nu hos Skylt och Reklam i Flen dit vi lämnat allt vi ska trycka på.

Och kanske viktigast av allt: vinterstövlar som klarar av regn, kyla, lera och ALLT! Alla som jobbar/är i stall rekommenderar jag köpa dessa stövlar:

Har haft dom i flera år och de klarar av de tuffaste dagarna. Lätta att spola rent också efter att ha gått ut i en ledig hage.

1 Kommentar

  1. Malin den 12 okt 2020 21:26 kl 21:26

    Stooort Grattis till försäljningen av Lazzie till både dig och Elin! Inget roligt beslut att ta såklart men så grymt ändå och så fantastiskt välförtjänt med allt grymm jobb du gör och med din fina hästhållning. Och att ha möjlighet att kunna sälja när man vill, till vem man vill, är ju ändå en ”lyx” istället för att behöva sälja till först bästa med störst plånbok.

    Hur tänker ni nu? Ska pengarna investeras i 1 ny häst eller i flera? Något som ska uppdateras på anläggning? Vet ju att du pratat om skrittmaskin 🙂
    Vad söker ni i ny/nya hästar och vart håller ni koll? Fokus på svenskt eller får ni mer för pengarna utomlands?

    Ska bli så spännande att få fortsätta följa din resa mot den absoluta toppen! Lycka till!

Kommentera