År 2020

Jag vill inte direkt sätta etikett eller fasta mål inför detta år, det sker så mycket runt omkring som kan påverka såsom ekonomi och skador på hästar.

Jag själv vill bli en ännu skickligare ryttare som tar snabbar rätt beslut och vill hela tiden lära mig läsa av hästarna bättre. Ju fler hästar jag rider desto mer kunskap till det får jag.

Dokki: Vi vill höja vår lägsta nivå och bli ett starkare team på banan, kommer rida Lövsta Future Challange, Dressage Power Grand Prix Tour, och satsa mot EM för U25

Lazzie: Fortsätta utbilda henne mot Int II, kanske kan vi träningsstarta i år vi får se, det är rejält svåra rörelser vi ska leka med.

Hatti: Rida 5 årsklasserna mot Falsterbo och Breeders. I år får hon kvala mot Falsterbo, det är roligt!

Laxen: Om han inte ska säljas innan så satsar vi mot Falsterbo och Breeders även på honom.

Entutu: Lianes häst som ska träningstävla Int II och gå Lövsta Future Challange. Vi tränar två dagar tillsammans i veckan

Amir: Ska sättas igång snart här hemma och sedan åka till Sarali för fortsatt inridning. Han ska säljas.

Har Springdance på lösdrift över sommaren sedan kommer hon hem igen för att påbörja inridningen. Sune fölungen som köptes är hos sin uppfödare fortfarande. Väldigt spännande att se vad ”Diddi” har i sig med tanke på hennes fina Hatti som moder och Springbank som fader.

Sedan har jag ett gäng unghästar som står i träning som det är för tidig att säga redan nu om de ska matchas mot 4 årsklasserna eller ej. Mycket händer i början på året så vi får se status sedan. Även se vilka som är kvar hos mig i träning längre.

En riktigt kylig dag här i Sparreholm med Team Saab

1 Kommentar

  1. Sofia den 3 jan 2020 06:31 kl 06:31

    Jösses vad konstigt det kändes att läsa att Diddi ska ridas in till hösten! Tyckte det var så nyss Hatti blev inseminerad. Sjukt vad tiden går!

    1

Kommentera