År 2020

Ett år som blev ett otroligt tufft år med pandemin, många har förlorat sina nära och det är såklart otroligt sorgligt att denna pandemin tagit världen såhär. Jag hoppas att vaccineringen kommer göra så att vi kan gå tillbaka till vanliga livet igen. Att få umgås och leva normalt fullt ut.

För mitt företag har pandemin inte satt oss i någon ekonomisk kris, vilket jag är lättad för. Utan jag har haft lika mycket hästar i träning som vanligt och elever som tränat för mig.

Bästa detta år gällande tävlingsresultat är: SM silver U25 (Dokki), SM brons Lag SM (Lazzie), finalist LiveArena Dressage Power (Dokki) samt att Hatti gjorde en fantastiskt fin runda i Scandinavium på otroligt fina procent. Kul att tre hästar ifrån stallet gjort så bra ifrån sig!

Företagets bästa är att vi är tre heltidsanställda, jag Linda och Moa. Samt Maja som jobbar på timmar vid behov och Dan som jobbar halvtid. Bra arbetstider och rutiner för alla.
Höautomaterna är jag otroligt glad att vi investerade i, att alla hästar får mat långt innan vi börjar arbeta förbygger mycket för måendet av hästarna. Samt att det ger mig bättre tider att arbeta också.

Tuffa beslut är tagna, Lazzie, Amir och Laxen valde vi att sälja för att satsa vidare. Lazzie saknar jag varje dag att få rida, hon kommer alltid betyda mycket för mig.

Förhoppningen är att redan nästa vecka har jag en ny häst i stallet som jag ska utbilda vidare för min egen satsning.
Tack för att ni följt mig, jag får mycket tips och tankar av era kommentarer, både här och på instagram ❤️

4 Kommentarer

 1. Marie den 31 dec 2020 14:19 kl 14:19

  Gott nytt år och tack för att du delar med dig av ditt liv. Du är så värd alla framgångar, hoppas allt går vägen med nya hästen. Du är min idol (om man nu har idoler i min ålder 👵🏻)

  2
 2. Elin den 1 jan 2021 13:03 kl 13:03

  Det är en fröjd att få följa dig och hästarna Lina! Du är en stor inspiration och ett föredöme inom hästsporten. Jag hoppas att 2021 blir ett superbra år för dig! Förresten, vad Hatti utvecklas fint. Jag såg de senaste videoklippen på henne och herregud vilken stjärna hon är. Jag har förvisso varit svag för henne från allra första början men hon är över förväntan fin nu tycker jag. Jättekul att se!

  2
 3. Maja den 1 jan 2021 20:25 kl 20:25

  Tack för att du delar mesig o att vi får följa dig Lina! Jag blir glad varje gång du gjort ett nytt inlägg!😍 Lycka till inför 2021!

  2
  • Maja den 1 jan 2021 20:26 kl 20:26

   Delar med dig, skulle det såklart vara!

   1


Kommentera