Äntligen grönt ljus!

AMEN (!) idag var jag på återbesök med Dokki och Lazzie, gröntljus på båda och nu får vi träna fullt ut efter vår igångsättning som vi jobbat med.

Så otroligt glad och tacksam över detta besked, det har varit motigt i år så nu behövde jag lite medvind.

Tack Axel med hela gänget på Mälarkliniken, jag gråter inte så ofta, men tror Axel är den som sett mig gråta flest gånger över av alla personer nästan ? Man blir ju så ledsen när en häst är skadad för man får skuldkänslor oavsett vad det beror på. Och självklart förväntningar om drömmar som krossas genom att missa de stora tävlingarna.

2 Kommentarer

  1. Sara den 2 jul 2019 10:55 kl 10:55

    Kan inte du skriv ett inlägg om framförallt igångsättning efter en skada? Alltså detaljerat. Min häst är också skadad och jag känner mig rädd att det aldrig kommer bli bra och osäker på igångsättningen.

  2. Therese den 2 jul 2019 14:49 kl 14:49

    Jag missade när du skrev om vad som hände Lazzie och Dokki. Kan du inte skriva ett inlägg där du sammanfattar vad som hände dem, hur du rehabiliterat dem och hur du tänker framåt?

Kommentera