Ändring i planeringen

Idag blev det omkastade planer, jag skulle egentligen till Enköping på eftermiddagen/kvällen för att hålla träningar för ett gäng elever, men en häst råkade ut för en olycka och behövde sys så det blev en sväng till Mälarkliniken. Som tur var bara ytligt, men sydd för bättre och snabbare läkning.

Tack vare super Linda i stallet så var allt lugnt att lämna gården hemma för att åka iväg. Såg att det önskades ett inlägg om presentation av Linda, och det kommer självklart. Ska låta henne jobba in sig lite först bara 🙂

Jag och Elin tog kvällen till att styra upp anmälningar, räkningar, fakturering och ett bra tydligt underlag för fakturering om jag behöver hjälp av någon annan än Elin. Excel är ju superbra att lägga upp schema och göra bra listor i. Tydligt snyggt och enkelt! Jag gjorde även nya foderlistor då det är så många nya hästar i stallet.

Tog lite tid innan vi förstod nya betalningssättet i TDB för att koppla företagskortet, men nu är det fixat och ska vara lättare nu i framtiden när allt ligger inne. Dock dumt för om Elin anmäler så måste jag ändå in och godkänna via bankid. Svårjobbat om jag har lektioner och någon anmälan öppnas den tiden och klasserna blir fulla väldigt snabbt ofta.

Dokki kommer göra sin första start på Strömsholm, kommer rida fredagen som en förklass Int II och sedan Lövsta Future Challange Int II på lördagen. Även Entutu kommer göra samma upplägg men ska tävla innan dess i Södertälje.

Dokki ser ut som en unghäst
på denna bild 😍 Ny luddig grimma ifrån HKM, perfekt med ludd för en herre som lätt
får skav denna årstid

1 Kommentar

  1. Jessica den 8 feb 2020 14:16 kl 14:16

    Man kan ha bankID på fler enheter, gör ni anmälningarna via en dator laddar ni bara ner BankID där med 😊

Kommentera