Amir och Bella är igång igen

Nu är vilan över för både Amir och Bella, istället har Fiona fått vila. Amir är nu 3 år och Bella + Fiona 4 år!

Amir har verkligen tagit vilan bra, han är världens gosigaste och mysigaste häst i hanteringen, det har han alltid varit. Han vill alltid vara med och är nyfiken av sig, genomsnäll också. Han fick vi backa bandet med i inridningen då han var lite spänd, vilket inte är konstigt heller när en 2,5 åring börjar förskolan. Då gäller det att läsa av och backa lite. Vi har tränat mycket på att han ska lyssna mer i longeringen på mig, han är superduktig nu och har hela tiden koll på mig. Han vill göra rätt och tycker det är roligt att arbeta. Amir kommer åka till Sarali och forstätt inridningen nästa söndag med hennes och Annas hjälp. Sedan kommer en annons på honom, vi behöver minska ner på egna hästar.

Amir är en valack e. Ampiltud – Ampere kommer bli ca 168 kan jag tänka mig. Högrest med ett ädelt huvud. Väldigt lik Hatti i utseendet. Det går även köpa honom nu, vi står för fortsatta arbetet med inridningen som vi har bokat då vi vill att Amir ska få trygghet i det vi påbörjat.


Amir

2 Kommentarer

  1. Ida den 19 jan 2020 08:12 kl 08:12

    Vilken prisklass ligger han i?

  2. Cornelia den 19 jan 2020 13:51 kl 13:51

    Så klokt av er att han ska till Sarali oavsett om han blir såld nu eller sen. Tror det är helt rätt, ju bättre grund hästen desto lättare blir livet för den oavsett hos vem den hamnar.

Kommentera