Amir flyttar till Sarali

Idag har Anna varit här och jobbat med Amir, skritt och travövergångar. Eftersom jag ska tävla i Friends så har jag bestämt att jag inte vill hoppa upp nu innan och jobba mellan Annas hjälp, har jag haft ett dåligt år så tänker jag inte missa en sista tävling för att jag inte är tillräckligt snabb med en tvååring. Jag är inte bäst på inridningar, det kan jag villigt erkänna, jag är bättre på att ta över efter den fasen. Älskar exempel att rida 3 åringar.

Anna gör jobbet bra så hon får mer än gärna fortsätta, men vi ställer honom hos Elins bästa vän Sarali som jobbar med unghästar I några veckor så kan Sara hjälpa till i mellan och Anna rida honom där också.

Elin är ju gravid och vill inte hålla i Amir så som det behövs vid inridningar och man behöver någon på marken som hjälper till. Så vi känner att det blir bästa för mig och Amir. Nyttigt med miljöombyte också för honom.

Därför blir det 1 boxplats ledig i 3 veckor med start på söndag. De två boxarna jag skrev om igår båda två bokade.
Mejl dolk.lina@gmail.com

2 Kommentarer

  1. Teres den 8 nov 2019 00:01 kl 00:01

    Skulle vara kul att höra hur mkt du rider en som nyss fyllt 3 år och vilka krav du ställer på den 😃

  2. linn den 8 nov 2019 13:43 kl 13:43

    väldigt bra val..var rädd om dej så inget händer

    1

Kommentera