Amber såld

Fråga: Hej! Hur funkar det när man vill lämna häst för utbildning hos dig, provar du dem först innan du tar emot dem för att se hur hästen är?

Svar: Hej!

Oftast får jag film på hästen när den tränas av sin ägare och info om hästen. Jag har kontrakt där jag kan bryta träningen av hästen om jag anser att den är opålitlig och att jag inte känner mig trygg i ridningen. Två hästar har jag stoppat träningen på som visat beteende som jag inte vill utsätta mig själv för samt att oftast om en häst visar stora protester så är det oftast något som inte stämmer. Eller att jag kanske inte klarar av den individen. Ägarna har såklart rätt att bryta med mig med. Funkar inte ridningen så är det bäst för alla partner och framförallt för hästen att stoppa.

Idag var jag iväg och besiktade Amber som nu är såld. Hon kommer stå kvar här i mitt stall juli ut innan hon åker till sin nya ägare.

Facebook är bra, påminner en om härliga minnen. Förra veckan kom det bilder ifrån flera år i Falsterbo, längtar dit nästa år, en av årets höjdpunkter! Denna vecka är det påminnelser ifrån mina två år med tävling i Aachen på kung Biggles.

Kommentera