Alltid lita på magkänslan

Vad händer med vädret? Snö! Och inte lite yr det runt i luften. Snacka om att vi fick en kalldusch!
Hästarna är ändå inte alltför ledsna i sina hagar, de är härdade kanske. Fick denna bild av Elin när jag var på Mälarkliniken med Lazzie

Jag tyckte Lazzie började känns lite trött i träningen förra veckan, så bestämde mig för att det var dags att kolla upp henne då vi inte gjort det på väldigt länge. Man ska alltid lita på sin magkänsla gällande hälsan på sina hästar. Vi har ju gått ifrån träna på PSG nivå till att ta oss mot U25 klasserna så det är ett enormt steg att ta för oss gällande träningen. Och innan man kommit till den högre nivån så sliter det lite innan hästen har styrka och konditionen för att bygga upp sig.
Lazzie är en häst med väldigt mycket energi och power, så känns hon trött då är det dags för ett besök till bästa Axel. Och nu är hon vetcheckad och var lite lite trött i bakknäna men inga stora saker. Hon fick en blistring och orden att vi skulle ta det lugnt veckan ut sedan är vi redo igen 🙂 skönt !

Två hästar har lämnat stallet denna vecka, Floppis och Avicii. Duktiga Floppis som är 3 år ska nu få sommarvila (lagom till snön kom 😂) hon kan allt och lite till som ska kunnas i hennes unga ålder. Floppis ägs av Stall MJ och de har lämnat två fina hästar som fått förtroendet att utbildat vidare. Kul!
Vi har alltså två lediga boxar just i skrivande stund, men en box är bokad och jag tror även den andra boxen är tingad, annars lägger jag ut en hint om att jag kan ta emot en ny häst i träning 🙂

1 Kommentar

 1. theresa den 18 maj 2020 16:48 kl 16:48

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera