Alla boxar fulla

Alla boxar är fulla och vi har mycket att göra igen efter några lugnare veckor med extra hjälpen vi hade. Men det är riktigt roligt för det är fina hästar som är roliga att träna vidare.

Idag hade vi provridning på fina Harmony, vore kul om det blev den ryttaren då det är en yngre junior som skulle kunna få fina år på banan på detta fina talangfulla sto.

Agnes hade sina kusiner här idag och tränade tillsammans med sina ponnyer, så roligt att se så unga barn ta instruktioner och bara ta utmaning efter utmaning. Självklart väldigt roligt för Agnes/Bobbo att träna tillsammans med andra barn också.

De alla tre hoppade en mindre bana idag.

Imorgon är det tävling för mig och Hatti. Vi ska till Segersta och ge oss på 7års klassen, hoppas på att vi kan leverera ett lika bra pass som vi gjorde idag, då hade vi gjort det riktigt bra. Jag åker innan Hatti och ska starta min elevs häst Danzer i 5 åraklassen. Riktigt fin häst med plus för galoppen och skritten, lite spöken ser den ibland så det kan nog vara största utmaningen, nyttigt att komma ut på dessa yngre förmågor och bygga inför framtiden.

Justin njuter i sin gräshage!

Kommentera