Akilleshäl

Idag började dagen med utsläpp av hästarna, sedan lastade jag och Linda på Laxen, Dokki och Lazzie för att åka till Ågesta och träna de tre för Kristian.

Laxen har inte lämnat gården på flera månader, väldigt nyttigt att komma iväg och träna på bortaplan. Han skötte sig väldigt bra och gjorde ett bra pass. Hans delägare Kristian var nöjd! Alltid skönt med nöjda hästägare oavsett vem det är 😂

Lazzie fortsätter utvecklas och tar det hela bra att fortsätta lära sig dressyrens svårigheter. Duktig tjej! Dokkis och min akilleshäls är piruetter, sedan jag tog över honom så har det varit vår svåraste rörelse tillsammans. Och är ännu den svåraste rörelsen vi vet. Jag tycker vi kan lägga ner piruetterna och mer chocka oss på tävling Haha, men vår tränare tycker inte den planen är den smartaste upplägget. Det låser sig för oss, blir spänt innan och snabb vändning, så efter mycket om och men fick vi till det hyfsat godkänt och kunde istället träna på bra passage och piaff som avslutning.

Avslutade fredagskvällen med att hjälpa min elev Ebba, så roligt att se hur hennes ponny tar så väl hand om sin nya ryttare och att Ebba tar tillfället i akt att verkligen lära sig och utvecklas. Superponny att lära sig på och man blir verkligen glad att se dessa ponnyer som gör allt de kan för sin ryttare.

Elin har stallförbud i helgen då hon har legat med EKG idag samt varit på röntgen. Hon är beordrad vila. Hon lär säkert komma ner och se några hästar när jag rider imorgon men inge stalljobb för henne.

1 Kommentar

  1. Jessica den 7 feb 2020 21:05 kl 21:05

    Hoppas att Elin och bäbisar mår bra, svårt att låta bli att hjälpa till när man ser saker som behöver göras. Ni är så duktiga hela gänget, kämpa på och var rädda om er allihopa! 🙂

Kommentera