Advent

Lagom till advent kom det lite lite snö på marken igår, och vi hade adventsfika med familjen. Vår mamma är den pyssliga som fixar och gör det mysigt för oss. Vi fick skriva på lapp vad vi önskar ska ske under nästa år, allt ifrån händelse/utveckling eller vad som, vi ska öppna de nästa år. Blir spännande att se om något inträffat. År 2020 vill nog de flesta kasta bort, men det finns glimtar med detta år också. Om inte annat får jag som varit frisk vara glad för det, och att mina nära har klarat sig bra.

Vi har haft det rätt lugnt nu i två veckor, tjejerna har hunnit rida på arbetstid och vi har oftast varit klara innan 17. November som annars är rätt tufft att ha hästar i har faktiskt gått väldigt lätt, det lär jag väl aldrig skriva igen gällande november.

Imorgon kommer Fortis ägare, hon ska rida honom och sedan åker han hem. Väldigt trevlig häst måste jag säga, klok och arbetsvillig. Han är lite väl stor men han klarar av det och orkar på något vis ta hand om sina långa ben och storlek. Större hästar brukar ligga lite efter i utbildning då de behöver mer tid att hitta balansen och orka.

Hur har er November varit? Hemsk eller bättre än någonsin?

2 Kommentarer

  1. Amanda den 28 nov 2020 21:12 kl 21:12

    Ganska intetsägande för mig. Allt har bara rullat på. Men avslutat med en fantastisk black week på jobbet med fantastiska resultat vilket är härligt!

  2. Fia den 29 nov 2020 15:07 kl 15:07

    Började super bra.. Julle har aldrig gått så bra.. Så i mitten blev de en regäl avramling vid ett hinder.. Knät ur led o i veckan fick ha reda på att ja har bakre korsbandsskada. Dvs knäskydd med gångjärnen ett tag framöver.. Fick hjälp av både sara li o vilma att rida Julle.. Underbart att se honom under den tiden. Blev rädd för att ens sitta på honom igen.. Men vet ihop o kravla mig upp. Så slutade november iaf bra… Igår kände ja mig trygg att rida honom igen 🥰 Lycka.. Nu ser ja fram emot december. Hoppas på snabb läkning så ja kan testa, att hoppa honom själv igen 🥰 de är nästa, stora steg. Fortsätter att rida barbacka el utan stigbyglar.
    Önskar dej en fin dag

Kommentera