Idag har jag tränat 7 hästar varav 5 st för Kristian, hur kul? Tänk om jag kunde träna såhär oftare, det vore grymt lyxigt!

Nu när vinterträningen är här så är det fokus på att bryta ner till grundridningen samt träna på nya saker. Inge tävlingsridning där jag tränar på att visa upp hästarna, utan fram med problemen och hitta rätt väg att träna vidare på. Kristian är så bra på att hitta just rätt väg för varje häst.

innan Kristian kom så tränade jag Fiona och Latino, Fiona endast uteritt men Latino fick gå ett pass i ridhuset, han har utvecklats massor!

Först ut var Laxen, jag skrev ju här att han ev är till salu, men både jag och Kristian är riktigt sugna att matcha honom mot Falsterbo ännu ett år, han är riktigt fin och kommer göra sig ännu bättre med lite mer rörelser än i 4 års klasserna.

Hatti som nummer 2, hon tränar vi mycket på övergångar då hon gärna vill springa på i full fart för att och visa upp sig hehe. Många övergångar där vi hittar rätt påskjut bakifrån , Hatti är den som alltid ger bäst känsla i handen men sedan är hon snabb att ta tag i bettet ibland och bli lite stretig korta perioder. Det ska vi jobba bort. Fina skänkelvikningar och bra förvändgalopp.

Sedan tog vi en ordentlig lunch som mamma hade lagat åt alla, toastskagen till förrätt, kräftsoppa och sedan kladdkaka. En dunderlunch i min smak 👌

Dokki efter lunchen, han är målet att ta ett högre kliv i U25 klasserna nästa år. Vi satsar mot EM och vill höja vår lägsta nivå, bra piaff idag men lite svårare passage. Vi hoppas på att bli uttagna att tävla i Scandinavium i februari

Lazzie var mjuk och fin i kroppen, vi jobbar på att leka med det svåra och att jag ska veta vilket tempo jag ska rida i passagen, hon har riktigt härlig inställning i arbete och det är riktigt roligt att träna henne mot svårare klasser.

Sedan ville Kristian se Pabbe, den stora fuxen på 3 år. Han är riktigt intressant inför framtiden, för även om han är valpig och stor så bländar han till ordentligt. Spännande häst inför framtiden!

Sist men inte minst avslutade jag kvällen med att ha lektion för Josephine. Supernöjd med dagen och tacksam över hjälpen jag fått idag dela av Kristian men även Moa, Elin och mamma som hjälpt till att få allting att rulla på idag. Tack!

Fint med snö i morse som dock slutade med plusgrader och all snö borta nu på kvällen

Kommentera