Våren hänger i knutarna och trots blåsten som varit nu några dagar så känns det ändå nära att de härliga soliga dagarna är på ingång.

Har fått frågan hur upplägget är här i stallet just nu med personal. Linda jobbar heltid som vanligt, hon är ledig varannan helg och torsdag+fredag inför jobbhelgen. Vi var väldigt måna om att inte ändra Lindas schema när vi skulle hitta en ny personal. Och där kom Ida in i perfekt läge, hon pluggar just nu och arbetar hos oss på Lindas lediga dagar. Vilket betyder att jag alltid har någon som groomar hästar åt mig alla dagar. Ida bor i närheten av oss så hon har ett helt ”vanligt liv”. För det som är svårt i detta lilla samhälle vi bor i är att man blir rätt isolerad att arbeta och bo ensam där vi hyr in personal. Så just nu har vi väldigt bra att både Ida och Linda har fasta boende med pojkvän, vänner och annat nära oss. Ida har ingen egen häst uppstallad hos oss. Och sedan har vi ju vår klipp Dan som arbetet sol vanligt alla vardagar.

Idag tog Elin lilla stallet och jag/Linda stora stallet. Har tränat hästar och haft en provridning.
Efter mycket om och men har vi nu beställt en gummimatta till stallgången, det är dock 10 veckors leveranstid, men har vi klarat oss utan såhär länge så klarar vi några veckor till.

Kommentera