Förkyld

Jösses vilken förkylning jag lyckats dragit på mig, alvedon och nässpray gör att jag ändå står upp. Jag har väldigt svårt att ändra hästarnas träningsplanering så red med feber igår vilket sjävklart inte rekommenderas, men idag är jag feberfri iaf men hängig. Imorgon lär jag vara piggare för idag var vi klarar redan 16:30 och Elin tar kvällsfodringen så jag är ledig till 7:30 imorgon då Elin även morgonfodrar.

Vill även rida alla hästar som är planerade då jag hade hjälp av Bea igår och Moa idag, och imoron, det går så smidigt när jag får hjälp att göra iordning och hästarna bara rullar in på löpande band. Vi red även ut på Latino och Laxen idag. Elin var ”ledig ifrån stallet” idag men kom ner och hjälpte till med insläpp och mocka hagarna.

Imorgon kommer Kristian och ska träna mig och hästarna, Dokki, Lazzie, Hatti och Lazzie ska tränas med Kristians hjälp, sedan ska jag även visa en av unghästarna för honom.
Bo och Anna (Dokkis ägare) kommer även och äter lunch med oss och ser när Dokki ska tränas.

Snart ska Amir och Bella sättas igång igen, då är det skifte så Pabbe och Fiona får sin vintervila istället. Vilar alla i omgångar för bästa flyt i stallet än att vila alla samtidigt 🙂

Julafton hjälpte Agnes till

1 Kommentar

  1. Julia den 29 dec 2019 12:36 kl 12:36

    Kommer du att rida dokki även nästa år? Vad är målen isåfall?

Kommentera