12 hästar + 12 lektioner

Kvällarna ägnar jag just nu åt att försöka komma iordning i huset jag hyr, det är mycket att fixa men det går framåt. Imorgon ska jag en sväng till Ikea med lastbilen, finns en hel del på inköpslistan när man flyttar för första gången. Ska rida innan jag åker men sedan tar elin lunchfodringen så jag kan var ledig några timmar på dagen innan jag tar över kvällen.

12 hästar i stallet och 12 lektioner denna vecka, och det har gått riktigt bra! Hatti är veckans stjärna och utvecklas en massa. Den stackarn har vi glömt bort tandläkaren till. Mina andra hästar blev kollade när Hatti stod med korsförlamningen i Skåne och inte fick transporteras, men nu är det bokat så hon också får sin årliga koll.

Med en bra planering och ny tjej som anställs så har elin och jag även sett till att jag är ledig i mars för att åka skidor i 3 (!) dagar! Eller ja 2 och en halv dag om det ska vara helt riktigt, haha jag rider på fm innan jag åker. Vet knappt sist jag var ledig för att göra något annat än hästrelaterat! Ska bli superkul!

Är excel lättaste och mest lättavlästa programmet för att göra schema och översikt i? Här ska planeras 😄

4 Kommentarer

 1. O den 10 jan 2020 20:53 kl 20:53

  Funkar minst lika bra med Google Sheets. Då kan du dela dokumentet dessutom 👍

 2. Linnea den 10 jan 2020 22:39 kl 22:39

  Jag tyckte google var värdelöst att hantera i mobilen men de kanske har förbättrat det, var ett par år sedan jag testade det där 🙂 Via datorn funkar det super eftersom det är webbaserat och enkelt att dela med andra. Excel finns också webbaserat. Testa båda och se vilken du gillar bäst 🙂

 3. Alexandra den 11 jan 2020 12:57 kl 12:57

  Outlooks schema tycler jag är bäst! Då kan man färgkoda, tex att fordringar är gula och uteritter gröna etc. Hade det på jobbet förut och tycker det funkade super! Excel är lite svårare att få en bra helhetssyn på.

  Och kul med lite ledighet!!

  • Ida den 11 jan 2020 19:45 kl 19:45

   Man kan färgkoda fält i excel också 😊Kommentera