11h sömn

Igår kände jag mig inte helt hundra, efter jag hade tränat hästarna så ställde jag in de sista två lektionerna för att vila upp mig. Efter 11h sömn så var jag pigg och alert igen! Inga konstigheter alls idag. Var trött helt enkelt, inte ofta jag känner mig så sliten. Jag har ökat på min egna träning mycket nu vid sidan av hästarna, så kroppen är tröttare än tidigare.

Idag red jag fram till lunch, sedan åkte jag till Enköping och höll i flera lektioner. Många som är träningssugna nu när det är ett ordentligt uppehåll på tävlingar, slipa på formen och komma ut ännu starkare.

Jag och Laxen imorse

2 Kommentarer

 1. Isa den 10 apr 2020 08:29 kl 08:29

  Hur går det med Laxen och Latino? Kan du inte skriva lite om var de ligger till i träningen, vad deras styrkor/svagheter är och gärna lägga upp någon film också? Är så kul att följa deras utveckling 😊

 2. THERESA den 13 apr 2020 20:22 kl 20:22

  Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera